Ugrás a fő tartalomra

Lakatolás vácon

Kedves érdeklődő!


Műhelyünk Vác deákváron található az Akó utca 3. szám alatt. (Jobb kézre eső hangár, fehér tolókapuval)

Saját műhely létesítése és a lakatoláshoz szükséges szerszámok beszerzésére azért került sor, mert a környéken gyakorlatilag senki nem vállal műszaki vizsgára felkészítéssel kapcsolatos kisebb lakatos munkákat. A nemzeti közlekedési hatóság 2017 évben jelentősen szigorította a műszaki vizsga szabályait, amit 2018 februárban még tovább szigorított. E-szerint a vizsgáztatott gépkocsi nem lehet sem sérült, sem rohadt, az ilyen gépkocsiknak legfeljebb két hónappal hosszabbítható meg a műszaki vizsga érvényessége. A gépkocsit a műszaki vizsgaállomáson alaposan körbe nézik, fényképezik, ezért műszaki vizsga előtt mindenképpen szükséges a korrodált elemek cseréje, és a megfelelő korrózió védelem különös tekintettel -de nem kizárólag- a küszöbökre, sárvédőkre.

- Korrodált sárvédő csere
- Küszöb csere
- Tank nyílás körüli korrodált elemek cseréje
- Horpadás kihúzás a fényezés épségének megőrzésévelHogyan talál meg minket?

Műhelyünket legegyszerűbben a deákvári kispostával párhuzamos Landeder útról tudja megközelíteni. Haladjon végig a Landerer úton, majd az út végén tovább egyenesen és az első utca jobbra.

2600 Vác, Akó utca 3. (jobb kézre eső hangár, fehér tolókapu)

GPS:

47.794369, 19.137805,
47°47'39.7"N 19°08'16.1"E

Bejelentkezés, és egyéb információk

Email: vacilakatos@gmail.com
Web: http://vacilakatos.hu
Telefonszám: 06309132598

Kérjük a fenti címre küldjön néhány képet a javítandó elemekről, ez alapján tudunk körülbelüli árat és elkészítési határidőt is mondani.

Referenciáinkat megtalálja ezen az oldalon
(néhány fotó nem saját készítésű, és csupán a tréfa kedvéért kerül fel! Például a purhabos, gittes "megoldások")
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Opel F Astra tank lyuk, tank nyílás rohadás és ami mögötte van

A tank lyuk körüli terület javítása általában gyorsan és olcsón megoldható. 25.000 forint körüli összeggel kell számolni a felső lemez cseréjére. De sajnos sokszor előfordul, hogy a felső lemez roncsolódásánál sokkal nagyobb a baj, mint az első ránézésre látszik. Van hogy a tank nyílás ház gyakorlatilag szétporlad és egészen a csomagtér jobb oldaláig rohad a terület. Ennek a javítása már költségesebb. Ok: ide veri a kerék az összes vizet, műanyag dobbetét beszereléssel éveket lehetne nyerni.

Karosszéria sérülés típusok

Kedves érdeklődő! Műhelyünk első sorban műszaki vizsgára felkészítéssel kapcsolatos kisebb javításokat vállal, de koccanásos balesetben sérült gépkocsi helyrehozását is vállaljuk. Nagy sérüléseket nem tudunk elvállalni, kérjük mielőtt ajánlatot kérne ezt tartsa szem előtt! Kis sérülésnek nevezzük, amikor a gépkocsi burkoló elemei (sárvédő, küszöbök, lökhárító, ajtók) sérülnek meg maradandóan, és láthatóan. Közepes sérülés, amikor az önhordó karosszéria vázszerkezetében is maradandó deformálódás történik. (hátfal, homlokfal, ajtó oszlopok, hossztartók) Nagy sérülésnek számít az önhordó szerkezet jelentős sérülése, (elcsavarodás, deformálódás kiflisedés tetőtér torzulás) Amennyiben az Ön gépkocsija közepesen vagy súlyosan károsodott, sajnos nem tudunk segíteni. Megértésüket köszönjük!

Autó fényezés, karosszéria elemek fényezése vácon

A lakatolt karosszériát lehetőség van nálunk javító fényeztetni helyben, így egy helyen intézhető minden a kész végeredményig. A fényezés minősége nem azonos a profi fényezőműhelyek által hozott végeredményhez, de a rendelkezésre álló eszközök és lehetőségek mellett mindig igyekszünk a legjobb eredményt elérni. Referenciák megtekintéséhez javasoljuk az instagram vagy facebook oldalunk böngészését, ott ugyanis számos fényezési munka látható képekben, valamint vannak fent videók is ami alapján el lehet dönteni hogy az a minőség megfelel-e. Költség tekintetében úgy célszerű számolni, hogy egy karosszéria elem (ami átlagos méretű) 35.000 forint körül alakul. Bizonyos esetekben van szét és össze szerelési díj is. (lökhárító levétel, ajtó szétszedés (kilincs, vízlehúzó gumi stb..) Árak az "árak" menü pontban találhatók. autófényezés vác