Ugrás a fő tartalomra

Lakatolás vácon

Kedves érdeklődő!


Műhelyünk Vác deákváron található az Akó utca 3. szám alatt. (Jobb kézre eső hangár, fehér tolókapuval)

Saját műhely létesítése és a lakatoláshoz szükséges szerszámok beszerzésére azért került sor, mert a környéken gyakorlatilag senki nem vállal műszaki vizsgára felkészítéssel kapcsolatos kisebb lakatos munkákat. A nemzeti közlekedési hatóság 2017 évben jelentősen szigorította a műszaki vizsga szabályait, amit 2018 februárban még tovább szigorított. E-szerint a vizsgáztatott gépkocsi nem lehet sem sérült, sem rohadt, az ilyen gépkocsiknak legfeljebb két hónappal hosszabbítható meg a műszaki vizsga érvényessége. A gépkocsit a műszaki vizsgaállomáson alaposan körbe nézik, fényképezik, ezért műszaki vizsga előtt mindenképpen szükséges a korrodált elemek cseréje, és a megfelelő korrózió védelem különös tekintettel -de nem kizárólag- a küszöbökre, sárvédőkre.

- Korrodált sárvédő csere
- Küszöb csere
- Tank nyílás körüli korrodált elemek cseréje
- Horpadás kihúzás a fényezés épségének megőrzésévelHogyan talál meg minket?

Műhelyünket legegyszerűbben a deákvári kispostával párhuzamos Landeder útról tudja megközelíteni. Haladjon végig a Landerer úton, majd az út végén tovább egyenesen és az első utca jobbra.

2600 Vác, Akó utca 3. (jobb kézre eső hangár, fehér tolókapu)

GPS:

47.794369, 19.137805,
47°47'39.7"N 19°08'16.1"E

Bejelentkezés, és egyéb információk

Email: vacilakatos@gmail.com
Web: http://vacilakatos.hu
Telefonszám: 06309132598
Adószám: 68879912-1-33

Kérjük a fenti címre küldjön néhány képet a javítandó elemekről, ez alapján tudunk körülbelüli árat és elkészítési határidőt is mondani.

Referenciáinkat megtalálja ezen az oldalon
(néhány fotó nem saját készítésű, és csupán a tréfa kedvéért kerül fel! Például a purhabos, gittes "megoldások")
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karosszéria Lakatos Árak

Az ár függ a rozsda - sérülés kiterjedtségétől és attól, hogy a javítandó felület mennyire ívelt / bonyolult felületű. Törekszünk a megfizethető és gyors munkára. Itt van néhány példa arra, hogyan alakul a lakatolás ára. Ez csak egy becslés, hogy kapjon az árak tekintetében némi támpontot. Kétoldali küszöb csere: 150.000 ft-tól Egy oldali hátsó sárvédő ív csere 55.000 ft-tól A fenti árak hozzávetőleges árak, nem tartalmazzák a fényezésre felkészítés, és a fényezés árát.

Opel F Astra tank lyuk, tank nyílás rohadás és ami mögötte van

A tank lyuk körüli terület javítása általában gyorsan és olcsón megoldható. 25.000 forint körüli összeggel kell számolni a felső lemez cseréjére. De sajnos sokszor előfordul, hogy a felső lemez roncsolódásánál sokkal nagyobb a baj, mint az első ránézésre látszik. Van hogy a tank nyílás ház gyakorlatilag szétporlad és egészen a csomagtér jobb oldaláig rohad a terület. Ennek a javítása már zsebbe nyúlósabb. Ok: ide veri a kerék az összes vizet, műanyag dobbetét beszereléssel éveket lehetne nyerni.

Műszaki vizsga 2018 + rozsda = Megbukott

Lejárt a kocsijáról a műszaki vizsga és szólt érte a rendőr? Feltételezem Ön jóhiszeműen elvitte valamelyik vizsga állomásra, de ott közölték, hogy az autó megbukna, mert rohad. Nyilván Ön ebben az esetben óriási gondban van, mert a járművet napi szinten használta. Ön azzal jár munkába, bevásárolni, mindenhova. Megértjük! Higgye el, nyugodtan tehet pár kört vácon, senki nem fogja elvállalni az autóját rövid határidővel, mert az összes nagy karosszériás leterhelt. Így marad a maszek. Ha normálisan megcsinálja, nincs is azzal semmi gond. Mázli, hogy mi kifejezetten erre a problémára próbálunk fókuszálni. Azt szeretnénk, ha 1-2 nap leforgása alatt tudnánk segíteni Önnek, hogy vissza vihesse vizsgáztatni az autót és újra közlekedhessen vele! Hisszük, hogy csak azért mert egy autó idős és nem állt garázsban, még részt vehet a közúti forgalomban, ugyan akkor érthető, hogy egy rozsdás autót nem szívesen engednek vissza a forgalomba. Hozza el hozzánk a gépkocsit, megnézzük mi