Ugrás a fő tartalomra

Olcsóbb a vidéki Karosszéria Lakatos?

Olcsóbb a vidéki Karosszéria Lakatos?

A budapesti karosszériás műhelyekhez képest a vidéki műhelyek valóban olcsóbbak. Ez ezért van, mert a fővárosban az ipari ingatlanok bérleti díja jóval magasabb, mint a vidéki ingatlanoké.

Míg a fővárosban egy küszöbcsere jó esetben 250.000 - 300.000 forint, addig vidéken meg tudod csináltatni a feléből. Érdemes tehát utazni egy kicsit ha pénzt akarsz spórolni. Vác szerencsére pont egy olyan város, ahol megáll a zónázó és nemzetközi gyors vonat, így 26-28 perc alatt vácról budapestre lehet utazni. 

Ha megkérsz, hogy a saját autóddal vigyelek le a vasútállomásra, akkor a műhely és az állomás közt nincs 15-20 perces gyaloglás sem.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karosszéria Lakatos Árak

Az ár függ a rozsda - sérülés kiterjedtségétől és attól, hogy a javítandó felület mennyire ívelt / bonyolult felületű. Törekszünk a megfizethető és gyors munkára. Itt van néhány példa arra, hogyan alakul a lakatolás ára. Ez csak egy becslés, hogy kapjon az árak tekintetében némi támpontot. Kétoldali küszöb csere: 150.000 ft-tól Egy oldali hátsó sárvédő ív csere 55.000 ft-tól A fenti árak hozzávetőleges árak, nem tartalmazzák a fényezésre felkészítés, és a fényezés árát.

Opel F Astra tank lyuk, tank nyílás rohadás és ami mögötte van

A tank lyuk körüli terület javítása általában gyorsan és olcsón megoldható. 25.000 forint körüli összeggel kell számolni a felső lemez cseréjére. De sajnos sokszor előfordul, hogy a felső lemez roncsolódásánál sokkal nagyobb a baj, mint az első ránézésre látszik. Van hogy a tank nyílás ház gyakorlatilag szétporlad és egészen a csomagtér jobb oldaláig rohad a terület. Ennek a javítása már zsebbe nyúlósabb. Ok: ide veri a kerék az összes vizet, műanyag dobbetét beszereléssel éveket lehetne nyerni.

Műszaki vizsga 2018 + rozsda = Megbukott

Lejárt a kocsijáról a műszaki vizsga és szólt érte a rendőr? Feltételezem Ön jóhiszeműen elvitte valamelyik vizsga állomásra, de ott közölték, hogy az autó megbukna, mert rohad. Nyilván Ön ebben az esetben óriási gondban van, mert a járművet napi szinten használta. Ön azzal jár munkába, bevásárolni, mindenhova. Megértjük! Higgye el, nyugodtan tehet pár kört vácon, senki nem fogja elvállalni az autóját rövid határidővel, mert az összes nagy karosszériás leterhelt. Így marad a maszek. Ha normálisan megcsinálja, nincs is azzal semmi gond. Mázli, hogy mi kifejezetten erre a problémára próbálunk fókuszálni. Azt szeretnénk, ha 1-2 nap leforgása alatt tudnánk segíteni Önnek, hogy vissza vihesse vizsgáztatni az autót és újra közlekedhessen vele! Hisszük, hogy csak azért mert egy autó idős és nem állt garázsban, még részt vehet a közúti forgalomban, ugyan akkor érthető, hogy egy rozsdás autót nem szívesen engednek vissza a forgalomba. Hozza el hozzánk a gépkocsit, megnézzük mi