Ugrás a fő tartalomra

2020

2020 év van, régóta nem írtam ide semmit, nem frissültek az árak, pedig itt van ez a vírus őrület és minden drágult. Az oldalon feltüntetett árak mindig csak hozzávetőleges árak, minden alkalommal egyedi árajánlatot kell kérni. Valaki megkeresett facebookon, hogy szeretné megcsináltatni az autóját, adtam neki egy árat és felhúzta a szemöldökét, hogy mi van?! A weboldalon nem ez szerepel! Persze hogy nem, három éve került fel a honlapra az ár, azóta sok víz lefolyt a Dunán. Az én életemben is történtek változások, meg az autó javító életében is. Nagyobb műhely, több bérleti díj és rezsi. Szerintem ezt meg lehet érteni. Szóval ami itt van ár, az nem szent írás, és egy iránymutatás csupán. Éppen ezért van ott hogy "-TÓL".

Kövessétek az instagram és a facebook oldalunkat, oda sűrűbben kerülnek tartalmak. Ez csak azért van, hogy ha esetleg előbbieket letiltanák valamiért, akkor itt is azért legyen valami nyoma a létezésnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karosszéria Lakatos Árak

Az ár függ a rozsda - sérülés kiterjedtségétől és attól, hogy a javítandó felület mennyire ívelt / bonyolult felületű. Törekszünk a megfizethető és gyors munkára. Itt van néhány példa arra, hogyan alakul a lakatolás ára. Ez csak egy becslés, hogy kapjon az árak tekintetében némi támpontot. Kétoldali küszöb csere: 150.000 ft-tól Egy oldali hátsó sárvédő ív csere 55.000 ft-tól A fenti árak hozzávetőleges árak, nem tartalmazzák a fényezésre felkészítés, és a fényezés árát.

Opel F Astra tank lyuk, tank nyílás rohadás és ami mögötte van

A tank lyuk körüli terület javítása általában gyorsan és olcsón megoldható. 25.000 forint körüli összeggel kell számolni a felső lemez cseréjére. De sajnos sokszor előfordul, hogy a felső lemez roncsolódásánál sokkal nagyobb a baj, mint az első ránézésre látszik. Van hogy a tank nyílás ház gyakorlatilag szétporlad és egészen a csomagtér jobb oldaláig rohad a terület. Ennek a javítása már zsebbe nyúlósabb. Ok: ide veri a kerék az összes vizet, műanyag dobbetét beszereléssel éveket lehetne nyerni.

Műszaki vizsga 2018 + rozsda = Megbukott

Lejárt a kocsijáról a műszaki vizsga és szólt érte a rendőr? Feltételezem Ön jóhiszeműen elvitte valamelyik vizsga állomásra, de ott közölték, hogy az autó megbukna, mert rohad. Nyilván Ön ebben az esetben óriási gondban van, mert a járművet napi szinten használta. Ön azzal jár munkába, bevásárolni, mindenhova. Megértjük! Higgye el, nyugodtan tehet pár kört vácon, senki nem fogja elvállalni az autóját rövid határidővel, mert az összes nagy karosszériás leterhelt. Így marad a maszek. Ha normálisan megcsinálja, nincs is azzal semmi gond. Mázli, hogy mi kifejezetten erre a problémára próbálunk fókuszálni. Azt szeretnénk, ha 1-2 nap leforgása alatt tudnánk segíteni Önnek, hogy vissza vihesse vizsgáztatni az autót és újra közlekedhessen vele! Hisszük, hogy csak azért mert egy autó idős és nem állt garázsban, még részt vehet a közúti forgalomban, ugyan akkor érthető, hogy egy rozsdás autót nem szívesen engednek vissza a forgalomba. Hozza el hozzánk a gépkocsit, megnézzük mi